Friday, September 30, 2011

interview.SATU

harini aku kene pergi interview.
ini kali kedua aku pergi interview lepas interview untuk jadi prefect time sekolah dulu.LOL.

aku mula-mula memang rasa macam tak nak pergi since dapat short notice. sangat short. dapat email harini. esok kene pergi interview. macam tu.

so, aku pun pergi je la interview dengan kemeja kotak2 short sleeve,jeans and sneakers.
seius macam bangang kan dress up aku pergi interview.sebab aku ingat interview yang macam unformal. biasa2 je.

sekali aku datang, tengok budak2 laki yang datang interview, pakai kemeja long sleeve, seluar slack, kasut kulit hitam, bertie. ok tak lupa juga sorang datang ber -blazer. fuhh. kecut perut woi tengok diorang walhal aku pakai macam nak pergi mid. gilo

dan-dan tu jugak aku rasa macam taknak di-interview since dress aku macam tak sesuai.
plus, ak tiba-tiba sakit perut. bila aku check nama aku, turn aku lepas ni. ahh memang kacau.nervous, sakit perut, dress hancur. terbaik la pergi interview macam tu.

bila selesai perempuan sebelum aku keluar dari bilik, aku masuk dengan muka ketat dan tak ready sebab tak buat preparation since aku decided nak pergi interview tu sebelum tido.lol!

3 comments:

zeehan said...

baju kotak2???.. jeans???.. sneakers???.. hahah.. hang nak pi gig ke haper..

[ faris ] said...

zeehan

hehe.. yepp.tau xpe!

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/